Laura Simon ' s rădăcină-legume Latkes

Laura Simon ' s rădăcină-legume Latkes
Latkes rădăcină-legume Laura Simon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți păstârnac, morcovi, ulei de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rădăcină De Legume Latkes, Rădăcină De Legume Latkes, și Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Așezați o sită mare cu ochiuri fine peste un castron mare. Încingeți cartofii și puneți-i în sită. Radeți parohiile și morcovii și puneți-le într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ceapa, mărarul, făina matzo, sarea și piperul în amestecul de păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
PăstârnacPăstârnac
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Folosind mâinile, strângeți cartofii o palmă la un moment dat peste sită pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați cartofii stoarși în amestecul de parship. Când toți cartofii au fost stoarși, scoateți sita și turnați cu grijă lichidul de cartofi, lăsând amidonul alb de cartofi în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați amidonul în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
AmidonAmidon
6
Adăugați 2 ouă și combinați bine. Puneți o cantitate mică de 1/4 cană de amestec în palma mâinii și aplatizați cu cealaltă mână. Dacă amestecul se lipeste împreună, puteți forma amestecul rămas în prăjituri. Dacă nu, adăugați un alt ou și apoi formați prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
7
Într-un mediu, cu fundul greu calificat la foc mediu, se încălzește 1/2 inch ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
8
Puneți câteva prăjituri în uleiul fierbinte și prăjiți până când aurul întunecat pe o parte. Întoarceți cu o spatulă și gătiți a doua parte până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Așezați pe o foaie de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200 de grade F în timp ce prăjiți prăjiturile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista