Laura Simon ' s rădăcină-legume Latkes
Latkes rădăcină-legume Laura Simon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți păstârnac, morcovi, ulei de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rădăcină De Legume Latkes, Rădăcină De Legume Latkes, și Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă.
Instrucțiuni
Așezați o sită mare cu ochiuri fine peste un castron mare. Încingeți cartofii și puneți-i în sită. Radeți parohiile și morcovii și puneți-le într-un alt castron mare.
Adăugați ceapa, mărarul, făina matzo, sarea și piperul în amestecul de păstârnac.
Folosind mâinile, strângeți cartofii o palmă la un moment dat peste sită pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
Adăugați cartofii stoarși în amestecul de parship. Când toți cartofii au fost stoarși, scoateți sita și turnați cu grijă lichidul de cartofi, lăsând amidonul alb de cartofi în partea de jos.
Adăugați amidonul în amestecul de legume.
Adăugați 2 ouă și combinați bine. Puneți o cantitate mică de 1/4 cană de amestec în palma mâinii și aplatizați cu cealaltă mână. Dacă amestecul se lipeste împreună, puteți forma amestecul rămas în prăjituri. Dacă nu, adăugați un alt ou și apoi formați prăjiturile.
Într-un mediu, cu fundul greu calificat la foc mediu, se încălzește 1/2 inch ulei vegetal.
Puneți câteva prăjituri în uleiul fierbinte și prăjiți până când aurul întunecat pe o parte. Întoarceți cu o spatulă și gătiți a doua parte până la aur.
Așezați pe o foaie de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200 de grade F în timp ce prăjiți prăjiturile rămase.