Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Latkes de rădăcină de țelină cu Pastramă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 101 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 59 de cenți pe porție. Un amestec de piper, ceapă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Latkes De Rădăcină De Țelină, Rădăcină De Țelină Și Ciuperci Latkes Cu Mere De Ceapă, și Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt și puneți-o deoparte.Folosind găurile grosiere de pe o răzătoare de cutie sau discul de mărunțire mediu-grosier al unui robot de bucătărie, mărunțiți rădăcina de țelină și ceapa și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Foaie De Copt
Cutie Răzătoare
Suport De Sârmă
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouăle, făina matzo și sarea și piperul măsurate și amestecați pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Ouă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când o bucată de rădăcină de țelină sfârâie instantaneu când este aruncată, aproximativ 4 până la 5 minute. Folosind o cană de măsurare de 1/4 cană, scoateți amestecul de rădăcină de țelină, împachetați-l bine și aruncați-l cu grijă în tigaie. Repetați până când aveți 4 movile. Folosind o spatulă, apăsați ușor fiecare movilă într-un disc plat de aproximativ 1/2 inch grosime. Se prăjește netulburat până când fundul latke-urilor se rumenesc, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți și prăjiți până când latkes-urile se rumenesc pe cealaltă parte, cu aproximativ 1 1/2 până la 2 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Movile Bar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați maioneza și muștarul sau hreanul într-un castron mic, condimentați cu piper și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Maioneză
Muștar
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți aproximativ 1 linguriță din amestecul de maioneză pe fiecare latke. Împărțiți pastrama între latkes. Se acoperă cu feliile de murături și se servește imediat.