Latkes clare cu Confit de pui și ouă
Reteta Latkes clare cu Confit de pui și ouă ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. O porție conține 862 calorii, 35g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt de mere, praf de copt, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Confit De Pui Crocant, Cartofi Latkes Ouă Benedict, și Toast cu Confit de usturoi verde și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și radeți cartofii și ceapa. "Nu folosiți un robot de bucătărie pentru niciunul", spune Jasinski. "Va ieși prea multă apă și va fi o mizerie."
Se amestecă cartoful ras cu ceapa, apoi se scurge bine într-o strecurătoare aproximativ 5 minute, apăsând ocazional pentru a îndepărta lichidul.
Între timp, amestecați smântâna cu coaja, sucul și un vârf de sare și piper. Chill.
Bateți împreună 2 ouă, pesmet, 1 1/2 linguriță. sare, praful de copt și un vârf de piper într-un castron mare.
Adăugați amestecul de cartofi scurs și amestecați pentru a combina.
Preîncălziți cuptorul la 22
Se încălzește 2 linguri. grăsime într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Formați amestecul în chiftele, folosind aproximativ 1/4 cană din amestec pentru fiecare, strecurând ușor pentru a expulza excesul de lichid. "Nu doriți să stoarceți toată aroma din ea."Fry chiftele ca le forma, care lucrează în loturi de
Adăugați 2 linguri. grăsime pe lot suplimentar și gătiți chiftele până se rumenesc adânc, întorcându-se o dată, 5 până la 7 minute pe lot. "Le puteți apăsa ușor cu o spatulă pentru a le face și mai subțiri, astfel încât să devină crocante până la capăt."
Transferați latkes pe o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie și păstrați cald în cuptor până când toate sunt prăjite.
Între timp, gătește 8 ouă așa cum îți place-prăjite, amestecate, chiar și fierte. Confit cald de pui în cuptorul cu microunde (sau în tigaie cu ouă). Puneți 2 ouă pe fiecare dintre cele patru farfurii și așezați 3 latkes alături. Topiți fiecare latke cu amestec de smântână, 1/4 cană confit încălzit, o lingură mică de conserve de pere și o stropire de pătrunjel.
Faceți înainte: amestec de smântână, 1 zi, răcit; latkes, câteva ore (recrisp în 220 cuptor înainte de servire).