Lassi De Roșii Și Mango De Moștenire Cu Sumac Măcinat

Rețeta Lassi de roșii de moștenire și Mango cu Sumac măcinat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați stropi de sumac, cuburi de gheață zdrobite, mango și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, și Tomată de moștenire și Mango Pico De Gallo pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.