Lasagna vegetariană sănătoasă

Lasagna vegetariană sănătoasă
Lasagna vegetariană sănătoasă ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 292 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 1,56 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați ceapă, spanac, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lasagna vegetariană copioasă, sănătoasă, Lasagna vegetariană și Lasagna vegetariană.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Merlot-ul Francis Ford Coppola Diamond Collection cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecurile Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Merlotul Francis Coppola Diamond Series Blue Label din 1999 este generos și opulent. Este făcut cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și arome de înălțare. Merlotul este învechit în butoaie de stejar francez vechi de trei ani, timp de opt luni. În nas ies în evidență arome de fructe de pădure și plăcintă cu mure din fructe care se integrează cu calitatea elegantă de pâine prăjită a stejarului. În gust, aromele identificabile de zmeură și de fructe de culoare albastră densă, dulce, se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține un final elegant și lung. Seria Diamond Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabil acum sau poate fi depus timp de doi până la cinci ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate43
Revista