Lasagna Ușoară Cu Spanac
Lasagna ușoară cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 340 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de sare kosher, sos marinara, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Lasagna Ușoară Cu Spanac, Lasagna vegană ușoară cu spanac și ciuperci, și Lasagna Cu Spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați ricotta, spanacul, jumătate din parmezan, usturoiul și oul într-un castron mare și condimentați cu sare și piper.
Se amestecă până se combină.
Întindeți 3/4 cană de sos de roșii într-un strat subțire pe fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci.Construiți lasagna stratificând 3 tăiței peste sos. Se acoperă cu încă 3/4 cană de sos de roșii și se întinde uniform pe marginile vasului. Folosind o lingură mică, puneți o treime din amestecul de ricotta (aproximativ 1 cană) uniform peste sos și aplatizați păpușile cu spatele lingurii (amestecul de ricotta se va întinde mai mult când se încălzește). Așezați uniform un sfert din feliile de mozzarella peste ricotta.Faceți încă 2 straturi de tăiței, sos, amestec de ricotta și mozzarella. Completați cu tăiței rămași, sosul și mozzarella. Se presară uniform cu parmezanul rămas. Înveliți 1 parte a unei bucăți mari de folie de aluminiu cu ulei vegetal sau de măsline și acoperiți bine vasul cu folia, cu partea de ulei în jos.
Coaceți până când sosul începe să baloneze în jurul marginilor, aproximativ 40 de minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți până când blatul se rumeneste, încă aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 15 minute înainte de a o felia.