Rețeta lasagna de Halibut din Alaska ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră și 15 minute. Pentru $2.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 405 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, cimbru, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tacos De Halibut Din Alaska, Halibut De Citrice Din Alaska, și Creveți Înnegriți sau Halibut Regal din Alaska.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați halibut și cimbru. Gatiti pana cand fulgii de peste se usuca usor cu o furculita, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Scoateți și puneți deoparte.
5
Adăugați untul rămas în tigaie. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează; gatiti si amestecati pana se rumenesc. Adăugați treptat bulion și smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt, strat jumătate din tăiței, halibut, sos alb și brânză. Repetați straturile. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; coaceți cu 20 de minute mai mult sau până la bule.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.