Lasagna Cu Spanac-Fasole Neagră
Spanac-fasole neagră Lasagnan este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 770 calorii, 47G de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, brânză monterey jack, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Lasagna Cu Fasole Neagră, Lasagna Cu Fasole Neagră, și Lasagna Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente și 1 cană de brânză Monterey Jack; pus deoparte.
Mash fasole cu un masher de cartofi sau furculiță într-un castron mare; se amestecă sosul de paste și chimenul.
Întindeți o treime din amestecul de fasole pe fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Strat cu 3 tăiței, jumătate din amestecul de spanac și 1 cană de brânză Monterey Jack; repetați straturile.
Se întinde cu o treime din amestecul de fasole; se acoperă cu restul de 3 tăiței și amestecul de fasole rămas.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră; descoperiți și acoperiți cu restul de brânză Monterey Jack.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.