Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan cu ciuperci sălbatice Trufate. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați tăiței lasagna pre-gătite, piper, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciuperci Sălbatice Și Brie Trufată, Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, și Lasagna cu ciuperci sălbatice și conopidă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați praz, usturoi și 1/4 linguriță sare; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Praz
Sare
3
Adăugați 4 căni de ciuperci cremini și ciuperci shiitake; saut 10 minute sau până când ciupercile eliberează umezeala și încep să se rumenească. Se amestecă vinul; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci
Vin
4
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru, oregano, salvie, ulei de trufe și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Combinați laptele și frunza de dafin într-o cratiță grea; gătiți la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol; aruncați frunza de dafin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Topiți untul în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați 3 căni de ciuperci cremini rămase; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
9
Adăugați făina, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant; adăugați treptat lapte. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până se îngroașă. Se amestecă restul de 1/8 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Combinați ricotta, pătrunjelul, coaja de lămâie și restul de 1/4 linguriță de piper negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Coaja De Lamaie
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Întindeți 1/2 cană de amestec de lapte în fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste sos; se acoperă cu 2 căni amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Paste
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Se presară cu 1/4 cană mozzarella și 1/4 cană parmezan. Aranjați 3 tăiței peste brânză. Se acoperă cu 1 cană de amestec de ricotta. Repetați straturile o dată cu 3 tăiței, 2 căni amestec de ciuperci, 1/4 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan, 3 tăiței și 1 cană ricotta (vasul va fi foarte plin); întindeți sosul rămas deasupra. Acoperiți cu folie; așezați vasul de copt pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ciuperci
Parmezan
Paste
Brânză Ricotta
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
14
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți din cuptor; creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Descoperiți lasagna și presărați cu 1/2 cană mozzarella rămasă și 1/2 cană parmezan rămasă; coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.