Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice Trufate

Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice Trufate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan cu ciuperci sălbatice Trufate. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați tăiței lasagna pre-gătite, piper, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciuperci Sălbatice Și Brie Trufată, Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, și Lasagna cu ciuperci sălbatice și conopidă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați praz, usturoi și 1/4 linguriță sare; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
SareSare
3
Adăugați 4 căni de ciuperci cremini și ciuperci shiitake; saut 10 minute sau până când ciupercile eliberează umezeala și încep să se rumenească. Se amestecă vinul; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
CiuperciCiuperci
VinVin
4
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru, oregano, salvie, ulei de trufe și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Combinați laptele și frunza de dafin într-o cratiță grea; gătiți la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol; aruncați frunza de dafin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Topiți untul în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați 3 căni de ciuperci cremini rămase; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
9
Adăugați făina, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant; adăugați treptat lapte. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până se îngroașă. Se amestecă restul de 1/8 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Combinați ricotta, pătrunjelul, coaja de lămâie și restul de 1/4 linguriță de piper negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Întindeți 1/2 cană de amestec de lapte în fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste sos; se acoperă cu 2 căni amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
PastePaste
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Se presară cu 1/4 cană mozzarella și 1/4 cană parmezan. Aranjați 3 tăiței peste brânză. Se acoperă cu 1 cană de amestec de ricotta. Repetați straturile o dată cu 3 tăiței, 2 căni amestec de ciuperci, 1/4 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan, 3 tăiței și 1 cană ricotta (vasul va fi foarte plin); întindeți sosul rămas deasupra. Acoperiți cu folie; așezați vasul de copt pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din cuptor; creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Descoperiți lasagna și presărați cu 1/2 cană mozzarella rămasă și 1/2 cană parmezan rămasă; coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1Oreos dublu umplutpiper negru, împărțitpiper negru, împărțit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe ciuperci cremini feliate (aproximativ, împărțitecupe ciuperci cremini feliate (aproximativ, împărțite4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză ricotta fără grăsimibrânză ricotta fără grăsimi43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate12 lingurițe de pudră de usturoisalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată12 lingurițe de pudră de usturoicimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat8cuișoare de usturoi, feliate subțirecuișoare de usturoi, feliate subțire0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fidea de lasagna gătită în prealabilfidea de lasagna gătită în prealabil4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz tăiat subțirepraz tăiat subțire12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1% lapte cu conținut scăzut de grăsimi1% lapte cu conținut scăzut de grăsimi12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec12 lingurițe de pudră de usturoioregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceașcă rasă parmezan proaspătceașcă rasă parmezan proaspăt1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceașcă mărunțită parte-brânză mozzarella degresatăceașcă mărunțită parte-brânză mozzarella degresată0Bucăți de caramele Heath Barsare, împărțităsare, împărțită4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe felii shiitake ciuperci capace (desprecupe felii shiitake ciuperci capace (despre33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de trufe albeulei de trufe albe1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilC. C. R. L. sau alt vin roșu fructatC. C. R. L. sau alt vin roșu fructat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista