Lasagna bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 51G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână ricotta, frunze de dafin, mandrină de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Lasagna bunicii, Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci).
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
2
Adăugați mandrina și filetul și gătiți la foc moderat, rupând carnea în bucăți mari, până când nu rămâne roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Carne
3
Adăugați usturoiul, oregano și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până la parfum. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până când carnea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Pasta De Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Carne
4
Adăugați roșiile și sucurile lor și piureul de roșii împreună cu bulionul de pui, frunzele de dafin, cimbru și zahăr. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la 8 căni, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Piure De Roșii
Frunze De Dafin
Tomate
Zahăr
Cimbru
5
Îndepărtați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
6
Între timp, încălziți o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați carnea de cârnați în bucăți mari și gătiți la foc moderat până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
8
Scurgeți cârnații și rupeți-l în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
9
Într-un castron mare, combinați ricotta cu pătrunjelul, busuiocul și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați două treimi din mozzarella mărunțită și condimentați cu sare și piper. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Mărunțită
Sare și Piper
Ouă
11
Gatiti taiteii de lasagna intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Scurgeți tăiței și clătiți sub apă rece. Uscați tăiței între straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
13
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Întindeți 1 cană de sos în fundul unui vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci. Tapetați vasul cu 4 tăiței suprapuși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
15
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste tăiței, apoi acoperiți cu jumătate din cârnați, 1 1/2 căni de sos și încă 4 tăiței. Repetați stratificarea cu restul de ricotta, cârnați și încă 1 1/2 căni de sos. Se acoperă cu 4 tăiței și se acoperă cu 1 1/2 căni de sos. Aruncați restul de 1 cană de mozzarella cu restul de 1/4 cană de parmezan și presărați peste lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmezan
Paste
Brânză Ricotta
Cârnați
Sos
16
Coaceți lasagna timp de aproximativ 45 de minute, sau până când blatul este auriu și crocant în jurul marginilor și umplutura clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Lăsați lasagna să se odihnească 20 de minute înainte de servire.
18
Faceți înainte: lasagna poate fi preparată până la Pasul 5 și refrigerată peste noapte sau poate fi coaptă înainte și apoi reîncălzită într-un cuptor 325.