Lasagna Bolognese

Lasagna Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna Bolognese. Acest sos are 957 calorii, 43G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru 4,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 10 minute. Un amestec de unt, făină, ciuperci buton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bun. Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, și Lasagna Bolognese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți ragu: înmuiați ciupercile porcini în 2 căni de apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Scurgeți porcini, rezervând lichidul.
3
Tăiați fin porcini și ciupercile albe într-un robot de bucătărie; transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, pătrunjelul și prosciutto în procesor; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mare. Gatiti carnea de vita macinata si carnea de porc in loturi, rupandu-le cu o lingura de lemn, pana se rumenesc, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Transferați carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați vinul în oală, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați lichidul în castron cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Topiți untul în oală; adăugați ceapa, amestecul de morcovi tocați, rozmarinul, frunzele de dafin și 2 lingurițe de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați pasta de roșii și ciupercile și gătiți, amestecând, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
11
Întoarceți amestecul de carne în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați coniacul și răzuiți bucățile rumenite. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
13
Adăugați 2 căni de apă și lichidul de înmuiere rezervat pentru ciuperci. Zdrobiți roșiile cu mâinile peste oală și adăugați cu sucurile lor. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 2 ore, 30 de minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Între timp, faceți bechamel: topiți untul într-o cratiță largă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
15
Adăugați făina, nucșoara, 2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper; gatiti, batand, 2 pana la 3 minute. Bateți treptat laptele și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
16
Asamblați lasagna: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți câțiva centimetri de apă sărată la fiert într-o cratiță largă. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Tapetați o foaie de copt cu un prosop de bucătărie umed. Lucrând în loturi, fierbeți pastele până când sunt fierte parțial, aproximativ 4 minute, apoi îndepărtați cu un skimmer și transferați în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
SkimmerSkimmer
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Scoateți foile de paste, scuturați excesul de apă și aranjați într-un singur strat pe prosop. Acoperiți pastele cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
18
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt adânc de 11 pe 13 inci cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
19
Întindeți 1/2 cană ragu în tigaie. Acoperiți cu un strat de paste, apoi presărați cu 1/3 cană parmezan și 2/3 cană mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Întindeți 1 1/2 căni ragu peste brânză și acoperiți cu 1 cană bechamel. Repetați cu încă 3 straturi fiecare de paste, parmezan, mozzarella, ragu și bechamel. Se acoperă cu un strat de paste, apoi se acoperă cu bechamelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
21
Se presară cu parmezanul și mozzarella rămase. Puneți marginile pastelor în vasul de copt cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
22
Așezați lasagna pe o foaie de copt pentru a prinde orice picurare; coaceți până la bule și aurii, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
23
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de feliere și servire.
24
Fotografie de Anna Williams

Ingrediente

23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit794Nuci de orice fel (tocate)roșii întregi San Marzanoroșii întregi San Marzano2morcovi, tăiați în 4 bucățimorcovi, tăiați în 4 bucăți2ceapațelină, tăiată în 4 bucățițelină, tăiată în 4 bucăți1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricognac sau brandycognac sau brandy2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală680Nuci de orice fel (tocate)foi de lasagna proaspetefoi de lasagna proaspete9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripuneți mozzarella proaspătă sau fontina, rasăpuneți mozzarella proaspătă sau fontina, rasă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspătpătrunjel proaspăt11 kilogram de dovlecel,rozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat2cuișoarebuchet de spanac proaspăt (aproximativbuchet de spanac proaspăt (aproximativ454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită măcinatăcarne de vită măcinată454Nuci de orice fel (tocate)carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat2(poate fi sau trece)nucșoară rasănucșoară rasă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1mareceapa, tocataceapa, tocata4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri3/4 lire parmezan, ras3/4 lire parmezan, ras170Nuci de orice fel (tocate)prosciutto, tăiat în bucăți de 1 inchprosciutto, tăiat în bucăți de 1 inch5(iarnă)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2(iarnă)unt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat4(iarnă)unt nesăratunt nesărat12(iarnă)unt nesăratunt nesărat283Nuci de orice fel (tocate)1 lingura de cimbru proaspat, 4 crengute, tocate marunt1 lingura de cimbru proaspat, 4 crengute, tocate marunt1Ceapa galbena medie, tocata1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista