Larb

Larb
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Larb ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 305 calorii, 44G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, coajă de lămâie, varză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de var ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare sunt Ureche de porc Larb, Turcia Larb, și Turcia Larb.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 Ingrediente, amestecând cu un bici până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați curcan și șalotă; sotati 5 minute sau până se termină, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Toată TurciaToată Turcia
4
Stropiți cu amestec de suc, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
5
Se presara cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
6
Serviți cu varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista