Languste Etoufee

Languste Etoufee
Languste Etoufee este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, roșii conservate, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Baie Fierbinte De Languste, și Languste Po Băiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, topiți untul sau margarina la foc mediu..
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați țelină, ardei gras și ceapă; se sotează aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Se amestecă supele condensate și roșiile conservate. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute. Amestecul va arăta foarte gros și coagulat la început, dar va deveni neted cu gătitul. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
ApăApă
4
Adăugați langustele; gătiți încă aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
5
Servi.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista