Lamb L ' Arabique
Lamb l ' Arabique este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, linte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Sotati gambele de miel pana se rumenesc usor, apoi scoateti-le din tigaie si puneti-le intr-o farfurie adanca.
Se sotează ceapa și usturoiul în tigaie până se înmoaie, apoi se amestecă roșiile, năutul și lintea. Condimentează amestecul cu chimen, scorțișoară, nucșoară, fulgi de ardei roșu, ardei chile și sos de ardei iute.
Se amestecă bine și se lasă aromele să se amestece la foc mediu, timp de aproximativ 3 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Scoateți gambele rumenite din caserolă pentru o clipă; transferați amestecul de legume din tigaie în vasul de caserolă, apoi înlocuiți gambele deasupra amestecului de legume.
Acoperiți vasul și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 2 ore sau până când mielul este gătit și se retrage din os.