Lamb L ' Arabique

Lamb L ' Arabique
Lamb l ' Arabique este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, linte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Sotati gambele de miel pana se rumenesc usor, apoi scoateti-le din tigaie si puneti-le intr-o farfurie adanca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se sotează ceapa și usturoiul în tigaie până se înmoaie, apoi se amestecă roșiile, năutul și lintea. Condimentează amestecul cu chimen, scorțișoară, nucșoară, fulgi de ardei roșu, ardei chile și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
LinteLinte
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se amestecă bine și se lasă aromele să se amestece la foc mediu, timp de aproximativ 3 minute.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți gambele rumenite din caserolă pentru o clipă; transferați amestecul de legume din tigaie în vasul de caserolă, apoi înlocuiți gambele deasupra amestecului de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Acoperiți vasul și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 2 ore sau până când mielul este gătit și se retrage din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista