Reteta de pui Kung Pao este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Acest fel principal are 282 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mazăre de zăpadă, apă, arahide prăjite uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kung Pao Zucchini, Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), și Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați pui; saut 3 minute sau până când puiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Combinați 3/4 cană de apă și următoarele 5 ingrediente (prin ardei roșu zdrobit), amestecând cu un tel până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați amestecul de apă în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ardeiul gras și mazărea de zăpadă în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede și sosul se îngroașă.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.