Kumquat Acoperit Cu Ciocolată Bon-Bons
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură prietenoasă cu fodmap? Kumquat Bon-Bons acoperit cu ciocolată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată, kumquats, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolată Cireșe Bon Bons, Înghețată De Ciocolată Albă Bon Bons, și Ghirardelli Ciocolată Unt De Arahide-Covrig Bon Bons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin topirea a 4 uncii de ciocolată semi-dulce 60%. Ciocolata nu ar trebui să fie super fierbinte atunci când lucrați cu ea, așa că testați-o gustând. Temperatura corpului este perfectă.
Apoi puneți kumquatele reci și uscate într-un castron mare. Suficient de mari încât să se poată rostogoli cu ușurință.
Adăugați ciocolata la struguri câte o lingură pe rând; amestecând și împăturind pe măsură ce mergeți. Răzuiți părțile laterale ale bolului în timp ce lucrați cu o spatulă de cauciuc. Ideea este de a construi ciocolata în straturi, deoarece se întărește în jurul fructelor reci. Continuați să lucrați până când ciocolata începe să se întărească și kumquats sunt complet acoperite.
Când ciocolata aproape s-a setat, presărați aproximativ 2 linguri de cacao peste kumquats acoperite cu ciocolată. Folosiți o strecurătoare cu plasă mică pentru a le acoperi ușor încetul cu încetul. Continuați să lucrați prin aruncare și pliere (am cerut 2 persoane să facă acest lucru, dar dacă aveți patru mâini, este posibil să puteți realiza acest lucru pe cont propriu).
Lucrul cacao treptat și mutarea lor în jurul bolului le permite să se întărească pe măsură ce mergeți și să nu se lipească între ele. Când sunt bine acoperite și separate, mutați-le pe o foaie de copt acoperită cu pergament. Acoperiți-le cu folie de plastic și dați-le la frigider până când sunteți gata să le serviți.