Koshari ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 336 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, linte, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa tocată în tigaie și gătiți timp de 15 minute sau până devine aurie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoi; gatiti timp de 2 minute. Se amestecă 1/2 linguriță de sare, ardei și roșii; gătiți 10 minute sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați amestecul de roșii într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până se omogenizează. Păstrați cald. Ștergeți tigaia uscată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
5
Pentru a pregăti koshari, încălziți 3 linguri ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa feliată; gătiți 15 minute sau până se rumenesc adânc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Îndepărtați ceapa cu o lingură pliată pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; deoparte. Întoarceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați vermicelli; sotati 2 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent. Pune deoparte.
9
Combinați 5 căni de apă și linte într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Se ia de pe foc; adăugați vermicelli, amestecând bine pentru a combina. Înfășurați un prosop de bucătărie curat în jurul capacului și acoperiți amestecul de linte; lăsați să stea 10 minute sau până când vermicelli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
11
Adăugați orez și 1 linguriță de sare în amestecul de linte; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Serviți imediat cu sos și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt