Kirsch și Tart Cherry Souffles
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 263 calorii. Dacă $1.19 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Kirsch și Tart Cherry Souffles ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, scorțișoară măcinată, conserve de cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Vanilie-Kirsch Panna Cotta cu compot de cireșe, Shortcakes de cireșe-ciocolată cu frișcă Kirsch, și Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă conservele și 1 lingură kirsch într-un castron mic; puneți amestecul deoparte.
Combinați smântâna, zahărul, vanilia și restul de 1 lingură kirsch într-un castron mediu. Bateți până la vârfuri moi. Acoperiți și refrigerați frisca. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte.)
Preîncălziți cuptorul la 400 de feluri de mâncare de la 1 la 1/4 de cană.
Se presară cu migdale sau zahăr.
Așezați făina într-o cratiță mare și grea. Treceți treptat în lapte.
Se amestecă în 1/3 cană zahăr, apoi cireșe. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Se amestecă în gălbenușuri 1 la un moment dat.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Se amestecă în kirsch, vanilie și scorțișoară. (Baza souffl-ului poate fi pregătită cu 2 ore înainte. Apăsați plasticul pe suprafață și lăsați să stea la temperatura camerei. Înainte de a continua, reîncălziți la foc mic până abia se încălzește, amestecând continuu.)
Bateți albușurile și sarea într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de linguri de zahăr și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă.
Se amestecă 1/4 de alb în baza souffl. Îndoiți ușor în albii rămași. Împărțiți între feluri de mâncare pregătite.
Se introduce în cuptor și se reduce temperatura la 375 F.
Coaceți souffl-ul până când este ferm la atingere și blaturile sunt maronii, aproximativ 18 minute.
Se serveste imediat, topping fiecare cu dollop de frisca si lingura de cireșe conserve amestec.