Kimchi brânză la grătar + judecând marele concurs de brânză la grătar din Midwest

Kimchi brânză la grătar + judecând marele concurs de brânză la grătar din Midwest
Kimchi brânză la grătar + judecând marele concurs de brânză la grătar Midwest ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 398 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 225 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână baghetă, kimchi, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" Emmi SUA, Kennebunkport homar brânză la grătar și brânză la grătar concurs Academy, și The Bug ' s Ultimate Bacon, porumb și brânză la grătar cu Avocado și @ RudisGlutenFree Say Cheese Contest & #Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți presa panini la foc mediu-mare.Pentru fiecare sandviș: tăiați partea superioară cupolată a unei porțiuni de baghetă pentru a crea o suprafață plană de grătar. Împărțiți bagheta pentru a crea jumătăți de sus și de jos. Pe jumătatea inferioară a stratului de brânză, kimchi și mai multă brânză. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară a baghetei.Grătiți două panini odată, cu capacul închis, până când brânza este topită și baghetele sunt prăjite, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Kimchi funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateUșor
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista