Kibbeh copt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, ceapă, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Kibbeh La Cuptor, Kibbeh de miel la cuptor cu Topping de ceapă și nuci de pin, și Kibbeh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați miel, ienibahar, sare, scorțișoară și piper și gătiți, amestecând și rupând bulgări, până când mielul nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, Optional
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Acoperiți bulgurul cu 1 inch cu apă rece într-un castron. Când praful și pleava se ridică la suprafață, turnați apă, apoi repetați clătirea de încă 2 ori. Acoperiți bulgurul clătit cu apă rece cu 1 inch și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se scurge într-o sită cu ochiuri fine, apăsând puternic pe bulgur pentru a îndepărta excesul de lichid și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ceapa pulsată într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați miel, ienibahar, sare, scorțișoară și piper și pulsați până când ceapa este tocată fin (carnea va arăta netedă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile Paharului
6
Adăugați la bulgur și amestecați cu mâinile pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
1
Ungeți ușor plăcinta cu 1/2 lingură de ulei de măsline. Apăsați jumătate din amestecul de bulgur uniform pe partea de jos și în sus a plăcii (în sus 1 inch Dacă utilizați tigaie). Lingura se umple uniform peste amestecul de bulgur. Lingura amestec bulgur rămas peste umplere și răspândirea pentru a acoperi, netezirea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bulgur
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Periați blatul cu uleiul de măsline rămas și marcați într-un model încrucișat cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Coaceți kibbeh în mijlocul cuptorului până când este gătit, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Preîncălziți broilerul. Se fierbe kibbeh la 5 până la 7 inci de la căldură până când partea superioară este maro aurie și crustă, 3 până la 5 minute.