Key Lime Creme Brulee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, laptele condensat, piureul de fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Macadamia Key Lime Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Peste un cazan dublu, bateți 3 gălbenușuri de ou și zahăr într-o textură groasă, asemănătoare panglicii. Într-o oală separată, combinați smântâna grea și fasolea de vanilie împărțită și aduceți la fierbere. Temperați amestecul de gălbenuș de ou în cremă, amestecând puțin din crema fierbinte în ouă, în timp ce bateți constant, apoi bateți amestecul de gălbenuș înapoi în crema fierbinte. Reveniți la căldură și, în timp ce bateți continuu, terminați gătitul într-o etapă de cremă, aproximativ 1 sau 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
3
Pentru a doua parte a cremelor brulee, bateți restul de 3 gălbenușuri de ou timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați laptele condensat și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați treptat sucul de lămâie și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Combinați umplutura creme brulee cu umplutura cheie de var și răciți la frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Pentru a face crusta, rostogoliți o foaie de patiserie foarte subțire, de 20 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați 6 cercuri (diametru de 4 inci) din patiseria de puf pentru a alinia 6 tigăi de tartă (3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
9
Lăsați aluatul să se odihnească 30 de minute la frigider. Aliniați inelele de patiserie cu aluatul de patiserie și tăiați excesul de aluat la marginea inelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Așezați o bucată de hârtie pergament pe fiecare coajă de tartă și umpleți cu fasole și coaceți până la auriu, aproximativ 10 minute. Cojile trebuie să fie foarte subțiri și uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Pentru asamblare, umpleți cojile cu umplutura cheie de var și nivelați vârfurile cu o spatulă. Praf blaturile deserturilor cu zahăr și folosind o torță caramelizați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Suc De Lămâie, Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Așezați deserturile pe o farfurie și serviți cu piure de fructe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată ale fructelor roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Ch Inktteau Pindefleurs permite fructuozitatea sa proaspătă să înflorească. Păstrat într-o pivniță, desface un gust lung și mătăsos în gură, marca Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc