Key Lime Creme Brulee

Key Lime Creme Brulee
Key Lime Creme Brulee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, laptele condensat, piureul de fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Macadamia Key Lime Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Peste un cazan dublu, bateți 3 gălbenușuri de ou și zahăr într-o textură groasă, asemănătoare panglicii. Într-o oală separată, combinați smântâna grea și fasolea de vanilie împărțită și aduceți la fierbere. Temperați amestecul de gălbenuș de ou în cremă, amestecând puțin din crema fierbinte în ouă, în timp ce bateți constant, apoi bateți amestecul de gălbenuș înapoi în crema fierbinte. Reveniți la căldură și, în timp ce bateți continuu, terminați gătitul într-o etapă de cremă, aproximativ 1 sau 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Pentru a doua parte a cremelor brulee, bateți restul de 3 gălbenușuri de ou timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați laptele condensat și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați treptat sucul de lămâie și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Combinați umplutura creme brulee cu umplutura cheie de var și răciți la frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Pentru a face crusta, rostogoliți o foaie de patiserie foarte subțire, de 20 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați 6 cercuri (diametru de 4 inci) din patiseria de puf pentru a alinia 6 tigăi de tartă (3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
9
Lăsați aluatul să se odihnească 30 de minute la frigider. Aliniați inelele de patiserie cu aluatul de patiserie și tăiați excesul de aluat la marginea inelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Așezați o bucată de hârtie pergament pe fiecare coajă de tartă și umpleți cu fasole și coaceți până la auriu, aproximativ 10 minute. Cojile trebuie să fie foarte subțiri și uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru asamblare, umpleți cojile cu umplutura cheie de var și nivelați vârfurile cu o spatulă. Praf blaturile deserturilor cu zahăr și folosind o torță caramelizați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Așezați deserturile pe o farfurie și serviți cu piure de fructe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată ale fructelor roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Ch Inktteau Pindefleurs permite fructuozitatea sa proaspătă să înflorească. Păstrat într-o pivniță, desface un gust lung și mătăsos în gură, marca Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista