Key Lime Creme Brulee

Key Lime Creme Brulee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, laptele condensat, piureul de fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Macadamia Key Lime Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Peste un cazan dublu, bateți 3 gălbenușuri de ou și zahăr într-o textură groasă, asemănătoare panglicii. Într-o oală separată, combinați smântâna grea și fasolea de vanilie împărțită și aduceți la fierbere. Temperați amestecul de gălbenuș de ou în cremă, amestecând puțin din crema fierbinte în ouă, în timp ce bateți constant, apoi bateți amestecul de gălbenuș înapoi în crema fierbinte. Reveniți la căldură și, în timp ce bateți continuu, terminați gătitul într-o etapă de cremă, aproximativ 1 sau 2 minute.
Pentru a doua parte a cremelor brulee, bateți restul de 3 gălbenușuri de ou timp de 1 minut.
Adăugați laptele condensat și amestecați încă un minut.
Adăugați treptat sucul de lămâie și amestecați timp de 1 minut.
Combinați umplutura creme brulee cu umplutura cheie de var și răciți la frigider până când este necesar.
Pentru a face crusta, rostogoliți o foaie de patiserie foarte subțire, de 20 x 10 inci.
Tăiați 6 cercuri (diametru de 4 inci) din patiseria de puf pentru a alinia 6 tigăi de tartă (3 inci).
Lăsați aluatul să se odihnească 30 de minute la frigider. Aliniați inelele de patiserie cu aluatul de patiserie și tăiați excesul de aluat la marginea inelului.
Așezați o bucată de hârtie pergament pe fiecare coajă de tartă și umpleți cu fasole și coaceți până la auriu, aproximativ 10 minute. Cojile trebuie să fie foarte subțiri și uniforme.
Pentru asamblare, umpleți cojile cu umplutura cheie de var și nivelați vârfurile cu o spatulă. Praf blaturile deserturilor cu zahăr și folosind o torță caramelizați blaturile.
Așezați deserturile pe o farfurie și serviți cu piure de fructe, dacă doriți.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Château Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată ale fructelor roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Ch Inktteau Pindefleurs permite fructuozitatea sa proaspătă să înflorească. Păstrat într-o pivniță, desface un gust lung și mătăsos în gură, marca Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc