Ketchup-ul shiitake prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 252 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, porcini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ketchup De Ardei Roșu Prăjit, Ketchup De Roșii Prăjite, și Ketchup De Roșii Prăjite În Stil Gros.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și periați ușor folia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Cuptor
2
Aranjați feliile de ceapă într-un singur strat pe foaia de copt și periați cu ulei. Prăjiți, întorcând feliile și mutându-le în diferite locuri de pe tigaie, până când ceapa se rumeneste adânc pe ambele părți, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
3
Scoateți ceapa pe măsură ce ajung la coacere. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Ungeți folia cu puțin mai mult ulei. Aranjați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe jumătate din tigaie și capacele de ciuperci shiitake, branhiale cu fața în jos, pe cealaltă parte a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Tomate
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
5
Ungeți roșiile și ciupercile cu ulei. Prăjiți până când roșiile sunt foarte moi și cojile sunt zbârcite și ciupercile sunt încrețite, dar ferme, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Tomate
Ulei De Gătit
6
Scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Între timp, așezați porcini uscați într-un castron mic și turnați apa clocotită peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
9
Scurgeți ciupercile, strecurând lichidul de înmuiere printr-un filtru de cafea sau o sită căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză. Puneți lichidul de înmuiere deoparte. Clătiți bine porcini și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sita
10
Puneți-le într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Ridicați shiitakes-urile de pe foaia de copt și adăugați-le la porcini. Răsturnați roșiile și orice sucuri de pe foaia de copt într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Foaie De Copt
12
Adăugați ceapa prăjită. Procesați, oprindu-vă o dată sau de două ori pentru a răzui părțile laterale ale vasului de lucru, până când legumele sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapă
13
Adăugați roșiile zdrobite, jalapeo, oțet, zahăr, muștar, sare, sos de soia, Worcestershire și piper. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Sos Worcestershire
Sos De Soia
Muștar
Oțet
Piper
Zahăr
Sare
14
Transferați amestecul într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri. Se amestecă lichidul de înmuiere a ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Așezați shiitakes și porcini în robotul de bucătărie și procesați până se toacă foarte fin, răzuind părțile laterale ale vasului de lucru, dacă este necesar, pentru a le toca uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
16
Se adaugă la amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
17
Se încălzește amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la un simmer1 gol sau 2 bule care se ridică la suprafață la un moment dat. Se fierbe la foc mic, amestecând des, până când amestecul este suficient de gros pentru a se ridica pe o lingură, aproximativ 1 oră. Urmăriți cu atenție ketchup-ul și nu lăsați-l să se lipească de oală pe măsură ce se îngroașă. Se răcește la temperatura camerei. Verificați condimentul. (Ketchup - ul poate fi depozitat într-un bine acoperit conținut în frigider timp de până la 3 săptămâni.)