Ketchup rusesc cu roșii și prune uscate

Ketchup rusesc cu roșii și prune uscate
Reteta Ketchup rusesc cu roșii și prune ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 40 minute. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 50 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză Rusă Cu Roșii Și Smântână, Sala De Ceai Rusă Pansament Rusesc, și Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 qt setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa tocată și usturoiul. Gatiti, amestecand des pana se inmoaie; 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați coriandrul, pasta de roșii, fulgii de ardei roșu, prunele și câteva vârfuri de sare. Gatiti, amestecand des pana se caramelizeaza; 2-3 minute. Coborâți focul și adăugați oțetul și roșiile. Se fierbe la foc mic, amestecând des până se îngroașă; 20 până la 30 de minute. Reglați condimentul și / sau consistența cu sare și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Pasta De TomatePasta De Tomate
CoriandruCoriandru
CondimenteCondimente
TomateTomate
OțetOțet
Prune UscatePrune Uscate
SareSare

Echipamente

DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Revista