Ketchup rusesc cu roșii și prune uscate
Reteta Ketchup rusesc cu roșii și prune ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 40 minute. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 50 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză Rusă Cu Roșii Și Smântână, Sala De Ceai Rusă Pansament Rusesc, și Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 qt setată la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și usturoiul. Gatiti, amestecand des pana se inmoaie; 6-8 minute.
Adăugați coriandrul, pasta de roșii, fulgii de ardei roșu, prunele și câteva vârfuri de sare. Gatiti, amestecand des pana se caramelizeaza; 2-3 minute. Coborâți focul și adăugați oțetul și roșiile. Se fierbe la foc mic, amestecând des până se îngroașă; 20 până la 30 de minute. Reglați condimentul și / sau consistența cu sare și oțet.