Kebaburi De Porc La Grătar
Kebaburile de porc la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 338 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Kebaburi de porc și mere la grătar, Kebab De Miel De Rodie Și Coriandru La Grătar, și Carne de porc și Chorizo Kebabs.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, sosul de soia, ceapa, usturoiul și ardeiul negru împreună într-un bol mare.
Adăugați carnea de porc și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Peste noapte este cel mai bine dacă este posibil.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Filetați carnea de porc pe frigaruile înmuiate. Gătiti pe grătarul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.