Reteta kebab de halibut de rozmarin cu sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 1 oră și 54 de minute. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1033 calorii, 115g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, coajă de lămâie, pâine similară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi considerat scump, costând aproximativ $20.95 pe portie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kebab De Porc Cu Sos Romesco, Kebab de pui la grătar cu sos Romesco, și Halibut saut cu sos Romesco.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.