Kebab-uri picante de pui

Kebab-uri picante de pui
Kebab-urile picante de pui sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de file de piept de pui, ceapă de primăvară, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 618 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Kebaburi picante de pui cu cartofi de lămâie, și Kebaburi Picante De Porc.

Instrucțiuni

1
Măcinați usturoiul, ghimbirul, coaja de portocală și ceapa de primăvară într-o pastă într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați mierea, sucul de portocale, sosul de soia și uleiul, apoi amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă amestecul peste puiul cubat și se lasă la marinat cel puțin 1 oră, dar de preferință peste noapte. Aruncați ciupercile în ultima jumătate de oră, astfel încât să capete și o parte din aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Infilați puiul, roșiile, ciupercile și ardeii pe 20 de frigarui de lemn, apoi gătiți pe o tigaie timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este bine gătit și se rumeneste. Întoarceți kebab-urile frecvent și ungeți cu marinada din când în când până când sunt fierte uniform. Aranjați pe un platou, împrăștiați cu ceapă de primăvară tocată și mâncați cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Revista