Kebab-uri picante de pui
Kebab-urile picante de pui sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de file de piept de pui, ceapă de primăvară, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 618 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Kebaburi picante de pui cu cartofi de lămâie, și Kebaburi Picante De Porc.
Instrucțiuni
Măcinați usturoiul, ghimbirul, coaja de portocală și ceapa de primăvară într-o pastă într-un robot de bucătărie.
Adăugați mierea, sucul de portocale, sosul de soia și uleiul, apoi amestecați din nou.
Se toarnă amestecul peste puiul cubat și se lasă la marinat cel puțin 1 oră, dar de preferință peste noapte. Aruncați ciupercile în ultima jumătate de oră, astfel încât să capete și o parte din aromă.
Infilați puiul, roșiile, ciupercile și ardeii pe 20 de frigarui de lemn, apoi gătiți pe o tigaie timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este bine gătit și se rumeneste. Întoarceți kebab-urile frecvent și ungeți cu marinada din când în când până când sunt fierte uniform. Aranjați pe un platou, împrăștiați cu ceapă de primăvară tocată și mâncați cu degetele.