Kebab de pui și ceapă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de grătar îmbuteliat, ulei de măsline, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui la grătar, ceapă roșie și kebab de mentă cu salată grecească, Kebab de porc, caise și ceapă roșie, și Carne de porc marinată și kebab de ceapă roșie.
Instrucțiuni
Combinați sosul de grătar, ketchup-ul, ceapa, sucul de lămâie și sosul Tabasco într-un castron mic și bateți până se omogenizează.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.
Faceți kebab-uri: Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă până la o cenușă cenușie. Aruncați puiul cu sos Worcestershire, suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron până se amestecă bine. Puneți deoparte pentru a lăsa puiul să se marineze la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute. (Puiul se poate marina, acoperit, la frigider până la 24 de ore.)
Infilați cuburi de pui pe 8 frigarui lungi de metal, alternând cu bucăți de ceapă.
Ungeți fiecare frigăruie cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper
Setați tigaia sau grătarul la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Frigeți sau grătați kebab-urile, întorcându-se des, până când puiul este ușor rumenit și gătit și ceapa este ușor carbonizată la capete, aproximativ 10 minute.
Serviți kebab-urile fierbinți cu sos de scufundare la grătar.