Kebab de miel marocan cu cuscus auriu
Nevoie de o curs principal fără lactate? Kebaburile de miel marocane cu cuscus auriu ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,25 USD pe porție. O porție conține 696 calorii, 40g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de piper măcinat, coajă de lămâie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Kebaburi marocane de vită cu Couscous Curry, Raitan și vinegretă Charmoula, Kebaburi marocane de miel (sau carne de vită) , și Kebab De Miel Condimentat Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 9 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Transferați 1/2 cană de marinată într-un castron mic; acoperiți, răciți și rezervați ca sos de ungere.
Adăugați mielul la marinada rămasă într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Marinati 2 ore la temperatura camerei sau acoperiti si refrigerati peste noapte.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scoateți mielul din marinată. Infilați cuburi de miel pe 8 frigarui, împărțind în mod egal. Așezați caisele și bucățile de ceapă alternativ pe restul de 8 frigarui.
Periați toate frigăruile cu o parte din marinada rezervată de 1/2 cană.
Presărați frigarui de ceapă-caise cu sare și piper. Frigarui de ceapă-caise la grătar până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, întorcându-se ocazional și ungând cu marinată și mutând frigarui în partea mai rece a grătarului, dacă este necesar, pentru a împiedica arderea caiselor, aproximativ 10 minute. Grătar de miel la coacerea dorită, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute pentru mediu-rar.
Mound cuscus de aur pe platou. Se acoperă cu frigarui și se servește.