Kale cu sfeclă prăjită și slănină
Kale cu sfeclă prăjită și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 266 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, kale, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Fizz Kale cu sos de usturoi-slănină prăjită și sfeclă, Salată De Kale Cu Sfeclă Prăjită, și Varză prăjită și sfeclă cu vinetă de miere-hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Spălați și tăiați sfecla, îndepărtând ambele capete.
Așezați-le pe o foaie pătrată de 12 inci de folie de aluminiu grea.
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Sigilați pachetul de folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă (sau oricum preferați slănina).
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Creșteți căldura la mare și adăugați varza, amestecând pentru a acoperi grăsimea de slănină prestată. Acoperiți și gătiți câteva minute, apoi adăugați bulionul de pui și 2 linguri de oțet. Se amestecă pentru a combina, se acoperă și se lasă să se ofilească timp de 6 până la 8 minute.
Cojiți și tăiați sfecla în bucăți și adăugați-le la varză. Se amestecă restul de 2 linguri de oțet.
Se adaugă slănina, se amestecă pentru a se combina și se condimentează cu sare și piper.