Kale cu sfeclă prăjită și slănină

Kale cu sfeclă prăjită și slănină
Kale cu sfeclă prăjită și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 266 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, kale, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Fizz Kale cu sos de usturoi-slănină prăjită și sfeclă, Salată De Kale Cu Sfeclă Prăjită, și Varză prăjită și sfeclă cu vinetă de miere-hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Spălați și tăiați sfecla, îndepărtând ambele capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Așezați-le pe o foaie pătrată de 12 inci de folie de aluminiu grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Sigilați pachetul de folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă (sau oricum preferați slănina).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Creșteți căldura la mare și adăugați varza, amestecând pentru a acoperi grăsimea de slănină prestată. Acoperiți și gătiți câteva minute, apoi adăugați bulionul de pui și 2 linguri de oțet. Se amestecă pentru a combina, se acoperă și se lasă să se ofilească timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Cojiți și tăiați sfecla în bucăți și adăugați-le la varză. Se amestecă restul de 2 linguri de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
KaleKale
9
Se adaugă slănina, se amestecă pentru a se combina și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista