Kale Asiatice cu taitei
Asiatice Kale cu taitei este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 387 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ouă, ulei de susan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare includ Cinci bucăți de fidea longevitate pentru Anul Nou de la ' Easy Asian Noodles, Taitei Asiatici, și Taitei Asiatici.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti spaghetele la fiert pana cand sunt fragede, dar ferme la muscatura, aproximativ 12 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Gatiti si amestecati usturoiul si ghimbirul in uleiul incins pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Amestecați varza în amestecul de usturoi și ghimbir; continuați să gătiți și amestecând încă 1 minut.
Adăugați spaghetele scurse în amestecul de kale; aruncați în timp ce gătiți aproximativ 30 de secunde înainte de a adăuga sosul de soia și apa. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți timp de 2 minute.
Faceți o fântână în mijlocul amestecului de spaghete.
Turnați ouăle în fântână; pliați ușor ouăle în amestecul de tăiței în timp ce gătesc până când sunt distribuite uniform prin tăiței și fierte, aproximativ 5 minute.
Condimentează cu fulgii de ardei roșu zdrobiți.
Stropiți uleiul de susan peste tăiței pentru a servi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat consistent de epocă după epocă. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început vârtej, aromatice de pere alb, ananas și banane de primăvară înainte de sticlă. Pe gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină și piersici coapte. Gura este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea din oțel inoxidabil 100% garantează caracterul de fructe proaspete fanii acestui vin au ajuns să aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este chintesența summer sipper și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridiile proaspete!