Kahlua Fudge
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Kahlua Fudge ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 81 și costă 22 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 63 de calorii . Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de nuci pecan, unt, kahlua și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 28% . Încercați cupcakes de ciocolată Kahlua cu glazură Kahlua , cupcakes de cafea cu migdale cu lichior Kahlua și budinca de pâine Kahlúa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. tava patrata cu folie si unge folia cu 1 lingurita unt; puse deoparte. Într-o cratiță mare, la foc mic, gătiți și amestecați ciocolata albă până se topește.
Adăugați laptele și untul rămas; se amestecă până se omogenizează.
Se ia de pe foc; se amestecă nuci pecan și Kahlua.
Se toarnă în tava pregătită. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau până când sunt fermi.
Folosind folie, scoateți fudge-ul din tavă. Îndepărtați ușor folia; tăiați fudge în 1 inch. pătrate.