Kachin-ul lui Naomi Duguid a bătut carne de vită cu ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită Kachin Pounded de la Naomi Duguid cu ierburi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 525 calorii, 54g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de carne de vită, piper Sichuan măcinat, frunze de coriandru substitut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pasta de curry, puteți urma acest fel principal cu Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid, Fidea cu sos de nucă de cocos a lui Naomi Duguid, și Sărbătoarea peștilor de râu a lui Naomi Duguid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 inch de apă într-un wok sau oală largă, se adaugă carnea de vită și ardeiul Sichuan și se fierbe. Gatiti la fierbere mica pana cand carnea este frageda, 20 pana la 30 de minute, scazand treptat caldura pe masura ce apa se evapora. Ar trebui să rămână foarte puțin lichid.
Puneți o tigaie grea sau un wok la foc mediu, adăugați uleiul și înclinați tigaia pentru a acoperi suprafața de gătit.
Adăugați carnea și gătiți, întorcând ocazional, până când toate suprafețele și-au schimbat puțin culoarea, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Pentru pasta de aromă: dacă aveți un mortar mare, combinați ghimbirul, usturoiul, ardeii iute uscați, boabele de piper Sichuan și sarea și lira și măcinați până la o pastă.
Adăugați coriandrul și lira pentru a-l încorpora.
Adăugați carnea și lira pentru a amesteca bine pasta de aromă în carne. (Dacă mortarul dvs. este prea mic pentru a găzdui toată carnea simultan, îndepărtați jumătate din pastă și apoi lucrați cu jumătate din carne și jumătate din pasta de aromă odată.) Carnea se va înmuia și se va descompune, dar nu trebuie pulverizată complet.
Alternativ, tocați ghimbirul și usturoiul foarte fin și puneți-l deoparte într-un castron mic. Folosiți o râșniță de condimente sau o râșniță de cafea pentru a reduce ardeii iute uscați și boabele de piper Sichuan la o pulbere. Se amestecă pulberea în usturoi și ghimbir, apoi se adaugă sarea și se folosește partea din spate a lingurii pentru a le amesteca. Se toacă fin coriandrul și se amestecă în pasta de aromă.
Așezați carnea într-un castron larg, adăugați pasta de aromă și folosiți un ciocan de lemn sau o spatulă largă de lemn pentru a apăsa și bate aroma în carne.
Se servește la temperatura camerei.