Kachin-ul lui Naomi Duguid a bătut carne de vită cu ierburi

Kachin-ul lui Naomi Duguid a bătut carne de vită cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită Kachin Pounded de la Naomi Duguid cu ierburi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 525 calorii, 54g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de carne de vită, piper Sichuan măcinat, frunze de coriandru substitut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pasta de curry, puteți urma acest fel principal cu Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid, Fidea cu sos de nucă de cocos a lui Naomi Duguid, și Sărbătoarea peștilor de râu a lui Naomi Duguid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/2 inch de apă într-un wok sau oală largă, se adaugă carnea de vită și ardeiul Sichuan și se fierbe. Gatiti la fierbere mica pana cand carnea este frageda, 20 pana la 30 de minute, scazand treptat caldura pe masura ce apa se evapora. Ar trebui să rămână foarte puțin lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se ia de pe foc.
3
Puneți o tigaie grea sau un wok la foc mediu, adăugați uleiul și înclinați tigaia pentru a acoperi suprafața de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați carnea și gătiți, întorcând ocazional, până când toate suprafețele și-au schimbat puțin culoarea, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Pentru pasta de aromă: dacă aveți un mortar mare, combinați ghimbirul, usturoiul, ardeii iute uscați, boabele de piper Sichuan și sarea și lira și măcinați până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Adăugați coriandrul și lira pentru a-l încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
7
Adăugați carnea și lira pentru a amesteca bine pasta de aromă în carne. (Dacă mortarul dvs. este prea mic pentru a găzdui toată carnea simultan, îndepărtați jumătate din pastă și apoi lucrați cu jumătate din carne și jumătate din pasta de aromă odată.) Carnea se va înmuia și se va descompune, dar nu trebuie pulverizată complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Alternativ, tocați ghimbirul și usturoiul foarte fin și puneți-l deoparte într-un castron mic. Folosiți o râșniță de condimente sau o râșniță de cafea pentru a reduce ardeii iute uscați și boabele de piper Sichuan la o pulbere. Se amestecă pulberea în usturoi și ghimbir, apoi se adaugă sarea și se folosește partea din spate a lingurii pentru a le amesteca. Se toacă fin coriandrul și se amestecă în pasta de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne MăcinatăCarne Măcinată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați carnea într-un castron larg, adăugați pasta de aromă și folosiți un ciocan de lemn sau o spatulă largă de lemn pentru a apăsa și bate aroma în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista