Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi

Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi
Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, fistic, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kabobs De Miel Picant Cu Cacik Turcesc, Salată de plante cu rodie și fistic, și Rețetă Kofta de miel branhiat (cu fistic și salată picantă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mielul de orice țesut conjunctiv sau tendon, dar lăsați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2
Tăiați carnea în bucăți ușor de manevrat și macinați-o de două ori. Frământați mielul măcinat cu ceapa tăiată cubulețe; 1 lingură sare de mare, chimen, ambele tipuri de boia, nucșoară și piper măcinat timp de 2 sau 3 minute pentru a se combina bine. Acoperiți și refrigerați timp de 20 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor. Tocată-ceașcă de pătrunjel, lăsați restul întreg pentru salată. Apoi adăugați fisticul și pătrunjelul tocat și frământați scurt pentru a combina uniform.Cu mâinile ude, împărțiți mielul măcinat condimentat în patru porții egale și modelați fiecare în jurul unei frigărui plate din metal într-o formă lungă de cârnați de aproximativ 1 inch în diametru. Pus deoparte, acoperit până la o oră pentru a veni în cameră temperature.To faceți salata moale de ierburi, aruncați pătrunjelul rămas, menta și feliile de ceapă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Miel MăcinatMiel Măcinat
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți împreună sucul de lămâie, sarea de ulei, piperul și sumacul într-un alt castron mic pentru a face pansamentul și puneți-le pe amândouă deoparte.Pregătiți un grătar de cărbune până când cărbunii sunt albi, dar sunt încă roșii strălucitori și destul de fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
SumacSumac
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Întindeți cărbunii într-un singur strat și gătiți kaboburile, timp de 3 sau 4 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte. Aruncați salata rezervată cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Serviți kaboburile pe pâine plată încălzită cu o parte din salată amestecată cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista