Jicama-Salată De Spanac
Jicama-salata de spanac este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, ulei vegetal, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Salată triplă de fructe de pădure și spanac Jicama, Salată de spanac Jicama și ananas cu sos de lapte Sriracha, și Salată de spanac cu Persimmon, jicama și Avocado cu sos Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine. Capac; refrigerați 1 oră pentru a amesteca aromele.
Peel jicama; se taie în felii groase de 1/4 inch. Cu un tăietor în formă de inimă de 1 inch, decupați forme din felii (aproximativ 1 cupă de inimă). Într-un castron mare, aruncați ușor jicama, semințe de rodie și spanac.
Chiar înainte de servire, turnați sosul peste salată; aruncați ușor pentru a amesteca.