Jicama-Salată De Portocale
Salata Jicama-Orange ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți cilantro, suc de lămâie, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Jicama-Salată De Portocale, Salată De Jicama Portocalie, și Salată De Portocale-Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol mediu și aruncați bine. Acoperiți și răciți.
Combinați smântâna, sucul de lămâie, uleiul și sarea într-un bol mic; amestecați cu un tel de sârmă. Chiar înainte de servire, scurgeți amestecul de jicama.
Se toarnă pansament peste amestecul de jicama; aruncați ușor.