Jicama-Salată De Portocale

Jicama-Salată De Portocale
Salata Jicama-Orange ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți cilantro, suc de lămâie, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Jicama-Salată De Portocale, Salată De Jicama Portocalie, și Salată De Portocale-Jicama pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol mediu și aruncați bine. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați smântâna, sucul de lămâie, uleiul și sarea într-un bol mic; amestecați cu un tel de sârmă. Chiar înainte de servire, scurgeți amestecul de jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
JicamaJicama
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă pansament peste amestecul de jicama; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista