Jerk frecat Rib-Eye cu gust de Papaya verde
Jerk frecat Rib-Eye cu gust de Papaya verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $5.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 745 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ulei de canolan, Scotch bonnet chile, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Macrou smucit cu salată de Papaya, Chile-somon frecat cu Papayan și Scallions, și Burgeri Jamaicani de curcan cu Papaya-salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ceapa roșie și verde, habanero, ghimbirul, usturoiul, cimbru, scorțișoară, ienibahar, cuișoare, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și ulei într-un robot de bucătărie și procesați până la o pastă subțire.
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la mare.
Scoateți fripturile din frigider cu 20 de minute înainte de grătar. Condimentați ochiul de coastă pe ambele părți cu sare și piper. Frecați ambele părți ale fiecărei fripturi cu frecarea umedă și așezați-le pe grătar. Grătiți până se rumenesc și frecarea a format o crustă, 3 până la 5 minute. Întoarceți friptura, reduceți focul la mediu. Ungeți fripturile cu freca și continuați să gătiți până la o coacere medie-rară.
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a le felia. Completați feliile cu o parte din gust.
Se amestecă împreună mierea, sucul de lămâie, oțetul și zahărul până când zahărul se dizolvă într-un castron mediu.
Adăugați papaya, castravetele, ardeiul gras, coriandrul și menta și amestecați până se combină, condimentați cu sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute înainte de servire.