Jeleu De Ardei

Jeleu De Ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleul de ardei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 92 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de suc de mere, colorant alimentar, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Jeleu De Ardei, Jeleu De Ardei, și Jeleu De Ardei.

Instrucțiuni

1
Așezați jalapeno, jumătate din ardeii verzi și jumătate din oțet într-un blender sau robot de bucătărie; piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare. Puree rămase ardei verzi și oțet;adăugați la castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați suc de mere; se amestecă bine. Acoperiți și răciți peste noapte. Se strecoară prin mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Măsurați 4 căni de suc într-un cuptor olandez (adăugați apă dacă este necesar pentru a face 4 căni). Se amestecă pectina și sarea; aduceți la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
PectinăPectină
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați zahăr; reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma.
6
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista