Jeleu De Ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleul de ardei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 92 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de suc de mere, colorant alimentar, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Jeleu De Ardei, Jeleu De Ardei, și Jeleu De Ardei.
Instrucțiuni
Așezați jalapeno, jumătate din ardeii verzi și jumătate din oțet într-un blender sau robot de bucătărie; piure.
Se toarnă într-un castron mare. Puree rămase ardei verzi și oțet;adăugați la castron.
Adăugați suc de mere; se amestecă bine. Acoperiți și răciți peste noapte. Se strecoară prin mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Măsurați 4 căni de suc într-un cuptor olandez (adăugați apă dacă este necesar pentru a face 4 căni). Se amestecă pectina și sarea; aduceți la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Adăugați zahăr; reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-un recipient cu apă clocotită.