Java Crusted New York friptură cu robust glazura
Java Crusted New York friptură cu glazura robust necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de usturoi granulat, unt, cafea prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, Tort Fudge cu glazură Stout, și Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați cafeaua, boabele de piper, 1/4 cană zahăr brun, sare, usturoi, piper cayenne și boia de ardei într-un bol mic. Apăsați ferm pe fripturi.
Lăsați fripturile să se odihnească, acoperite, timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Pentru a găti, încălziți uleiul într-o tigaie mare până aproape de fumat.
Adăugați fripturi și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Nu supraaglomerați tigaia. Utilizați 2pans dacă este necesar.
Scoateți fripturile într-un vas de copt și terminați de gătit la cuptor până la coacerea dorită.
Scoateți pe o placă de tăiere sau platou și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Între timp, aduceți stout la foc mic într-o cratiță mică și reduceți cu aproximativ 1/
Se scoate de pe foc și se amestecă untul și 2 linguri de zahăr brun. După ce fripturile s-au odihnit, turnați orice suc de pe placa de tăiere în sos și serviți cu fripturi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.