Rețeta Japchae (tăiței coreeni de cartofi dulci prăjiți) este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de sare kosher, scallion, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Japchae, taitei coreeni de cartofi dulci, Tăiței Coreeni De Cartofi Dulci Prăjiți, și Se amestecă tăiței de sticlă prăjiți (japchae).
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați tăiței, amestecați pentru a le separa și fierbeți până sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece până se răcește. Folosind foarfece, tăiați tăiței în lungimi de 6 până la 8 inci. Cu tăiței încă în strecurătoare, stropiți cu 2 lingurițe de ulei de susan și aruncați pentru a acoperi; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Foarfece De Bucătărie
4
Amestecați sosul de soia și zahărul împreună într-un castron mic până când zahărul s-a dizolvat; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați morcovii, ceapa, sarea măsurată și piperul măsurat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Piper
Ceapă
Sare
7
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 3 minute.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
8
Adăugați spanacul și, folosind clești, aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
9
Lăsați să gătească până se ofilesc ușor, aproximativ 1 minut.
10
Adăugați fidea rezervată și amestecul de sos de soia și aruncați până se încălzește, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Paste
11
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de susan prăjit și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se transferă într-un platou de servire și se presară cu scallion și semințe de susan.
Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.