Jambalaya lui Becca

Jambalaya lui Becca
Dacă aveți aproximativ aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Jambalaya lui Becca ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 163 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Dacă aveți andouille și cârnați, orezul original convertit al unchiului ben, roșiile conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Becca 's Custom Turkey Shepherd' s Pie, Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, și Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Pregătiți legumele și creveții: merită să faceți cât mai mult din lucrările de pregătire din timp, mai ales dacă faceți un lot mare. Rețineți că Becca își face creveții proaspeți, nu congelați, în coajă și tăiați fluturele pentru a ușura decojirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2
După ce tăiați toate legumele, decojirea creveților durează o grămadă de timp, deoarece doriți să vă asigurați că scoateți toate bucățile de coajă. Pe măsură ce decojiți creveții, așezați creveții într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Când ați terminat de decojit, strecurați apa din creveți și puneți creveții la frigider pentru a rămâne rece. Nu veți adăuga creveții în jambalaya până în ultimele 2 minute de preparare a acestui fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Prăjiți feliile de cârnați: într-o tigaie mare, prăjiți feliile de cârnați la foc mediu, în loturi, până când sunt fierte, aproximativ 15 minute pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Pe măsură ce terminați fiecare lot, turnați cârnații și orice grăsime a fost eliberată într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Dimensiunea stocului depinde de cât de mult faceți jambalaya. Pentru acest lot, mi-ar folosi un stockpot 8-Qt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați Tony Chachere, apă, orez, bulion de pui, ceapă, ardei, țelină: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Adăugați mixul de cină Creole Jambalaya al lui Tony Chachere și 2 1/4 căni de apă pentru fiecare cutie de 8 oz folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
Adăugați orezul cu bob lung al unchiului Ben și 2 1/4 căni de bulion de pui pentru fiecare cană de orez folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob LungOrez Cu Bob Lung
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
10
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina. Aduceți încet amestecul la foc mic, la foc mediu. Acesta este gătit lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Îl vrei pe mediu pentru a preveni arderea jambalaya. În timp ce jambalaya se gătește, amestecați-o din când în când pentru a vă asigura că nimic nu se lipeste de fund.
12
Adăugați frunze de dafin, usturoi, roșii întregi (suc de rezervă), roșii tăiate cubulețe, sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
13
Adăugați cimbru, tabasco, oregano, piper cayenne, zahăr. Gatiti lent la foc mediu adaugand suc de rosii si stoc dupa cum este necesar, deoarece orezul absoarbe lichidul din oala. Nu vrei să se usuce și nici nu vrei să fie prea lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
În acest moment, amestecați des pentru a vă asigura că nimic nu se lipește de fund. Au temperatura să fie doar o crestătură sub un foc mic. Dacă începe să fiarbă, reduceți focul sau adăugați apă. Gatiti incet timp de o ora, deoarece orezul absoarbe lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
15
Reglați condimentele: în timp ce jambalaya gătește, gustați frecvent și reglați condimentele. Becca îi place jambalaya ei destul de fierbinte; ea spune: "dacă nu ești sweat' n, nu este suficient de fierbinte!"Ea adaugă condimentul creol al lui Tony Chachere pentru a aduce căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
16
Adăugați la gust.
17
Când orezul a absorbit cât mai multă umiditate, pliați încet creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
18
Adăugați suc de lămâie (1/2 lămâie pentru fiecare lb de creveți). Acoperiți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
19
Scoateți-l de pe foc și gata.

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriAndouille și cârnați afumați, feliați cu grosimea de 1/4 inchAndouille și cârnați afumați, feliați cu grosimea de 1/4 inch5326 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriApăApă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriOrez original cu bob lung convertit de unchiul BenOrez original cu bob lung convertit de unchiul Ben5326 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBulion de pui (de casă este cel mai bun)Bulion de pui (de casă este cel mai bun)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCeapă-un amestec de ceapă galbenă, roșie și verde (blaturi incluse), toate tocate în totalCeapă-un amestec de ceapă galbenă, roșie și verde (blaturi incluse), toate tocate în total4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriArdei gras - un amestec de galben, roșu și verde, toate tocate totalArdei gras - un amestec de galben, roșu și verde, toate tocate total2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriȚelină, tocatăȚelină, tocată1lasăBay-2 (Asigurați-vă că sunt proaspete și puternice, dacă nu, adăugați mai multe)Bay-2 (Asigurați-vă că sunt proaspete și puternice, dacă nu, adăugați mai multe)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Usturoi, tocat-1 lingură îngrămădităUsturoi, tocat-1 lingură îngrămădită0Roșii întregi fierte o cutie de 32 de oz, rupeți roșiile cu degetele în timp ce intră, rezervați sucul de roșii pentru a adăuga, dacă este necesarRoșii întregi fierte o cutie de 32 de oz, rupeți roșiile cu degetele în timp ce intră, rezervați sucul de roșii pentru a adăuga, dacă este necesar0Roșii tăiate cubulețe o cutie de 14 ozRoșii tăiate cubulețe o cutie de 14 oz0Sos de roșii o cutie de 8 ozSos de roșii o cutie de 8 oz11 kilogram de dovlecel,Cimbru uscatCimbru uscat1WES E Limba englezăSos Tabasco - mai multe stropiSos Tabasco - mai multe stropi11 kilogram de dovlecel,OreganoOregano1(poate fi sau trece)Ardei iuteArdei iute1pinchZahărZahăr1WES E Limba englezăCondimentul creol al lui Tony Chachere - după gustCondimentul creol al lui Tony Chachere - după gust1Creveți proaspeți, în coajă, dar tăiați pentru a ușura îndepărtarea din coajă de 1/2 până la 2 lbs (îndepărtați cojile și păstrați creveții în apă cu gheață în timp ce decojiți.)Creveți proaspeți, în coajă, dar tăiați pentru a ușura îndepărtarea din coajă de 1/2 până la 2 lbs (îndepărtați cojile și păstrați creveții în apă cu gheață în timp ce decojiți.)1Suc de lămâie-suc de jumătate de lămâie pentru fiecare lb de crevețiSuc de lămâie-suc de jumătate de lămâie pentru fiecare lb de creveți1cutieTony Chachere ' s Creole Jambalaya cina Mix-unul 8-ozTony Chachere ' s Creole Jambalaya cina Mix-unul 8-oz

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Jambalaya poate fi asociat cu Albarino, vin rossimbroulși Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Doelas Rias Baixas Albarino cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Crisp, curat și proaspăt! Fructe aromate susținute de o aciditate bine echilibrată. Palatul oferă note de citrice și fructe de piatră, ierburi și o notă minerală plăcută pe finisaj. Complex, răcoritor și construit pentru mâncare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista