Jambalaya cu somn

Jambalaya cu somn
Jambalaya cu somn ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, conserve de roșii, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Somn Jambalaya, Somfish Jambalaya din New Orleans, și Cajun Jambalaya cu somn, scoici și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mare, se sotează ceapa, țelina, ardeiul verde și usturoiul în unt până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați roșii, ciuperci, cayenne și sare, dacă doriți; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați somn. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când fulgii de pește ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Oda cadrelor La Perle spumante Albarino cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Cadre Oda La Perle spumante Albarino
Cadre Oda La Perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe palat de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este aproape suprasarcină senzorială, dar când te întorci pe pământ citrice, saramură și fructe de piatră se stabilească cu un element de fructe exotice, care te lasă să stai pe spate și să ia în evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de producție micro, care este sigur de a păstra sensul Într-o stare profundă de intrigi satisfacatoare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista