Jalapenos umpluți cu brânză
Rețeta de ardei jalapeño umpluți cu brânză poate fi preparată în aproximativ 25 de minute . Această rețetă conține 16 porții. Acest aperitiv are 152 de calorii , 7 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, cremă de brânză, ardei jalapeño și sos Worcestershire. Această rețetă este apreciată de 438 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și דל פחמימות,ă . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 49% . Acest scor este solid. Încercați Tacos din mușchi de elan cu jalapeño murat , Burgeri de curcan la grătar cu jalapeño copt și sos BBQ și Pâine prăjită franțuzească umplută cu banane și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii jalapeño în jumătate pe lungime; îndepărtați semințele și membrane. Într-o cratiță mare, fierbeți ardeii în apă timp de 5-10 minute (cu cât fierbeți ardeii mai mult, cu atât devin mai blânzi).
Scurgeți și clătiți în apă rece; puneți deoparte.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, brânza cheddar și sosul Worcestershire până obțineți o consistență omogenă. Puneți câte 2 lingurițe în fiecare jumătate de jalapeño; presărați cu bacon.
Așezați pe o tavă de copt unsă.
Coaceți la 200°C timp de 5-10 minute sau până când brânza se topește.