Jalapeno-Mango Mojito
Jalapeno-Mango Mojito ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 1 și costă $ 3.18 pe portie. O porție conține 1005 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nectar de mango, frunze de mentă, gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos de Mango-Mojito condimentat, Mango Mojito, și Mango Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 1 cană de apă într-un vas mic de sos la foc mediu. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei. La frigider într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Combinați menta, pene de var, jalapeno și 3/4 uncie de sirop simplu (1 1/2 linguri) într-un agitator de cocktail și muddle. Umpleți agitatorul cu gheața, turnați nectarul de rom și mango și agitați scurt.
Se toarnă direct într-un pahar highball. Completați cu apa spumantă și amestecați scurt.
Garnisiți cu o crenguță de mentă și felie de jalapeno.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada