Jalapeno Hummus

Jalapeno Hummus
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Hummus Jalapeno ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați hummus jalapeno prăjit, Coriandru Jalapeno Hummus, și Killer Jalapeumaxumo Hummus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 11 ingrediente într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se ornează cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3
Se servește cu legume asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Torres Sangre De Toro Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Torres Sangre De Toro Cava
Torres Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Revista