Irish Soda pâine IV

Irish Soda pâine IV
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Irish Soda Bread IV. Această rețetă face 8 porții cu 599 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Dacă aveți stafide, ouă, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 68%. Rețete similare includ Mărturisire parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sifon de grâu, Irlandez ai fost aici: pâine sifon, și Pâine Irlandeză Cu Sifon.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare. Folosiți degetele sau un tăietor de patiserie pentru a apăsa unt sau margarină, ca o crustă de plăcintă. Când amestecul arată fin și sfărâmicios, adăugați stafide și semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
UntUnt
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
BolBol
2
Se amestecă împreună și apoi se adaugă ouăle, zeama și smântâna. Dacă amestecul nu este umed, adăugați lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
OuăOuă
LapteLapte
3
Se toarnă în două tigăi unse și ușor făinate sau într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în pâine iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Irish Soda Bread. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista