Insula Nemernic De Pui

Insula Nemernic De Pui
Reteta Island Jerk pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 204 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, piper măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aloha burgeri cu Insula Jerk ananas, Insula Nemernic Carne De Porc + Slow Cooker Giveaway, și Insula nemernic burgeri cu Zesty Lime Coleslaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția puiului; se toarnă peste pui într-un vas superficial. Întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Căldură broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
3
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la fiert, la 4 inci de la căldură, 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista