Insula creveți și macaroane

Insula creveți și macaroane
Insula creveți și macaroane necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 975 calorii. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită piper, ardei jalapeno, parmezan și usturoi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți De Insulă Picante, Insula crevetelor Sullivan, și Creveți De Insulă Picante.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pansamentul pentru acest fel de mâncare. Puneți varul la microunde într-un castron mic timp de aproximativ 30 de secunde pentru a elibera uleiuri esențiale și lăsați-l deoparte până când este suficient de rece pentru a fi manipulat. Prin tubul de alimentare al unui blender care rulează adăugați, câte 1, suc de portocale, oțet de vin de orez, usturoi, 2 linguri de marmeladă de portocale, după gust, (veți folosi restul dacă, după ce îl gustați, decideți că trebuie îndulcit) și sucul din varul acum ușor răcit. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați uleiul de măsline într-un flux lent. Reglați aroma după bunul plac cu marmeladă de portocale suplimentară, dacă este necesar, și condimentați cu sare și piper, după gust. Puneți pansamentul deoparte pentru scurt timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pregătiți salsa combinând ananas, jicama, ceapă roșie, coriandru și jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
JicamaJicama
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Adăugați suficient pansament pentru a acoperi și rezervați restul pentru a îmbrăca macaroanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți macaroanele al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se scurge bine și se lasă deoparte.
6
Condimentați creveții cu condimente de fierbere de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie mare, care va fi suficient de mare pentru a găzdui pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Soteți ceapa și usturoiul până se înmoaie, apoi adăugați creveți și gătiți până la roz și opac, apoi scoateți-l într-un platou utilitar. (Nu gătiți prea mult creveții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Scoateți tigaia sotată de pe foc și adăugați macaroanele fierte în tigaie. Se amestecă parmezanul și se adaugă suficient din pansamentul rămas pentru a acoperi. Îndoiți salsa și creveții, rezervând câțiva creveți pentru garnitură. Se condimentează cu sare și piper, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Transferați în vasul de servire și garnisiți cu creveți rezervați și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
11
Serviți orice pansament rămas pe lateral.

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)12 lingurițe de pudră de usturoicrab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)crab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.macaroane cu cot uscatmacaroane cu cot uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate1cuișoare mediiusturoi, tocatusturoi, tocat2cuișoareusturoi, ușor zdrobit cu partea laterală a unei lame de cuțit și tocatusturoi, ușor zdrobit cu partea laterală a unei lame de cuțit și tocat1ardei jalapeno, semințe și tulpini îndepărtate și tocate (folosiți mănuși și protejați-vă ochii și nasul atunci când manipulați toți ardeii iute)ardei jalapeno, semințe și tulpini îndepărtate și tocate (folosiți mănuși și protejați-vă ochii și nasul atunci când manipulați toți ardeii iute)1jicama, decojită și tăiată brunoise (julienne apoi transversal în bucăți de 1/8 inch)jicama, decojită și tăiată brunoise (julienne apoi transversal în bucăți de 1/8 inch)11 uncie de varză mov, tocată1 uncie de varză mov, tocată12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmprecum invidia îngerilorprecum invidia îngerilor23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmla 4 linguri marmeladă de portocalela 4 linguri marmeladă de portocale1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras1miciananas proaspăt, acoperit și jupuit, tăiat longitudinal departe de miez și tăiat cubulețe miciananas proaspăt, acoperit și jupuit, tăiat longitudinal departe de miez și tăiat cubulețe mici1miciceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de vin de orezoțet de vin de orez0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6scallions, piese albe și verde licitație numaiscallions, piese albe și verde licitație numai6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(21 până la 30 de dimensiuni) creveți deveined cu scoici și cozi îndepărtate (puteți folosi creveți mai mari sau mai mici, dar această dimensiune este ușor de curățat și încă economică)(21 până la 30 de dimensiuni) creveți deveined cu scoici și cozi îndepărtate (puteți folosi creveți mai mari sau mai mici, dar această dimensiune este ușor de curățat și încă economică)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista