Inside Out Ravioli II

Inside Out Ravioli II
Rețeta Inside Out Ravioli II ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 244 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac, brânză cheddar, paste cu scoici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pe Dos Ravioli I, Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), și Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumeneste; se scurge. Într-un castron mare, amestecați împreună carne de vită gătită, spanac, sos de paste și toate, cu excepția a 1/4 cană de brânză Cheddar. Rezervați 2 căni de amestec de sos. Amestecați cojile de paste în amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Sos De PasteSos De Paste
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă amestecul de coajă într-un vas de copt de 9x13 inch și se acoperă cu sos rezervat și se presară cu brânză rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate15
Revista