Ino ' s Pancetta, salată verde și sandviș cu roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pancetta, salata verde și sandvișul cu roșii de la Ino. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 640 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați aproximativ 2 căni de frunze de rucola, pâine cu aluat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mic dejun PLT (Pancetta, salată și roșii ) , PLAT-Pancetta, salată verde, Avocado și roșii cu Romano Aioli, și E. L. T. (Sandwich Cu Roșii Cu Salată De Ou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pancetta la aproximativ 1/2 inch una de cealaltă pe o foaie de copt. Gatiti-le aproximativ 20 de minute, pana cand sunt fierte, dar nu crocante.
Stropiți uleiul de măsline peste feliile de roșii și presărați-le cu sare. Lăsați-i să stea timp de 5-10 minute.
Pentru a asambla sandvișurile: lingurați aproximativ 1 lingură de aioli de lămâie pe o parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați feliile de pancetta pe fundul feliilor de pâine și așezați felii de roșii peste ea. Aranjați rucola deasupra și acoperiți cu felia superioară de pâine.
Întindeți feliile exterioare de pâine cu unt înmuiat și grătar într-o mașină de panini sau periați cu ulei de măsline și grătar pe un grătar cu cărbune sau gaz.
Tăiați fiecare sandwich în jumătate pe diagonală.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Ea și partenerul ei de afaceri, Caroline Styne, conduc și restaurantul A. O. C. Din Los Angeles, unde Goin locuiește împreună cu soțul ei, David Lentz.Teri Gelber este un scriitor alimentar și producător de radio public care locuiește în Los Angeles.