Inimi De Caviar De Somon
O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 66 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți ridichi, pătrunjel, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Răspândirea Caviarului De Somon, Salată de somon afumat și Caviar, și Aperitive cu Crepe de somon și Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză cu un mixer electric până când este ușoară și pufoasă. Bateți ridichile, arpagicul, hreanul și sarea și piperul după gust până se omogenizează. Se dă la frigider până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Tăiați șaizeci de inimi de 1 inch cu un tăietor de prăjituri din feliile de pâine.
Așezați într-un singur strat pe foi de copt și coaceți până se prăjesc ușor. Întoarceți și prăjiți a doua parte.
Întindeți fiecare inimă prăjită cu un strat subțire de brânză cremă de ridiche.
Așezați linguriță de caviar de somon pe centrul superior al fiecărei inimi.
Încingeți fiecare inimă cu puțină crenguță de pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;